Kylläpä on aika vierähtäny. Kaikenlaista  on tapahtunu, lähinnä ihan tavallisia juttuja, paitsi ehkä viikonloppuna ollut konserttisoitanta.  Siinä meni koko viikonloppu harjotteluineen ihan kokonaan.  Konsertti sujui aika mallikkaasti. Soitettiin kaikenlaista musiikkia ja yleisöäkin oli paikalla yllättävän paljo lumipyrystä huolimatta.

 Lumesta tuleekin mieleen tämän päivän pyryt ja jouduin ihan ite lumitöihinkin. Mies on töissä, vanhempi poika risteilee ja nuorempi sairastaa. Nekku siinä sitte yritti vähä pyöriä apulaisena.  Ja lisää tulee! Ei tiiä itkiskö, vai nauraisko. viime kesänä rakennettu terassi ja sen päällä oleva katos on jo ihan vaarassa, kun päällä  on niin paljo lunta. Niitä ei oikein saa sieltä poiskaan, kun se valokate menee sitte palasiksi.  Miä kyllä ehdottelin jo kuuman veden kaatamista yläpäästä ja hiustenkuivaajaa, mutta ei ne vielä saanu hyväksyntää.Nauru

 Käsityöt on ollu vähä vähemmällä, kun on pitäny lukea tota vampyyrikirjaa. Siihen on nyt tullut myös ihmissusia! Siis just minun tasosta luettavaa!Jalka suussa Olenkin aina kulkenu vähä epänormeja polkuja.

No ne lankahommat. Ajattelin liittyä virkkausrinkiin, kun sielä on nyt niin kivan kuulonen "Virkkaa vihreää" -aihe.  Haluan kuitenkin tehä ensin tän jutun valmiiksi, ennen kun liityn, jotta voin olla varma, että saan ihan oikeesti jotain valmiiksikin.

tytt%C3%B6vauvalle%20-10%20020.jpg

Sielä sitä vihreää näkyy taka-alalla. Mukaan pääsee kuulemma jo aiemminkin alotetulla työllä, joten ajattelin tehä valmiiksi vähä ufoutuneen paperinaruverhon.  Ajatus on jotenkin harhaileva. Ehkä siksi nää muut alotuksetkin on luokkaa "se nyt on vaan semmonen".  Kevät -Nalle haluaisi muuttua lyhythihaiseksi tunikajakuksi. Tässä kirjavuudessa minua kiehtoo just tää täydellinen epäsymmetria.   Vaaleanruskea virkkaus on hyllynreunapitsiä jääkapin ja yläkaapin väliin. Mies on pyydelly sitä sinne jo ainakin toista vuotta. Nyt se on ainakin alotettu!

Tonne laitaan olen tehny sivun käsityöaiheisista kirjoistani. Ei niitä montaa oo, mut jotain kuitenkin. Toi sivu-systeemi on minulle muutenkin aika hepreaa. Eka (urheilusivu) synty jotenkin vahingossa. Sit yritin tehä toisen ja se ei kertakaikkiaan onnistunu.  Nyt nää kaks sivua on erilailla tehty. Se näkyy sielä asetuksissa.  Sivut on siis oikeastaan vahinkoja. Ja. Olen kyllä lukenu montakin kertaa sivujenteko-ohjetta, mut kun ei oo tarvittavaa aivokapasiteettia, niin sitä ei sitte oo.