Nyt on neulonta ollu vähä katkolla, kun on pitäny lukea. Näin hyvää kirjaa ei o tullu vastaan sitte Harry Pottereiden.  Jos joku vaan tykkää fantasiakirjoista, niin suosittelen tätä: Stephenie Meyer, Houkutus (alkuperäisteos Twilight) Tästähän on tehty myös elokuva, kuten toisestakin osasta, jonka aion ettiä käsiini pikapuoliin.

Tarinahan kertoo tytöstä joka ihastuu vampyyripoikaan ja tutustuu myös tämän perheeseen.  Kirja on pääosin kertomusta heidän alkutaipaleestaan, mutta lopussa on myös vähän jännittävämpi osuus, kun mukaan hyppää sivulline vampyyri, jäljittäjä. joka myös iskee silmänsä tyttöön. Ihan vaan saalistus- ja ruokailumielessä.

Olen kyllä kuullut tästä jo aiemmin, mutta luulin, että tää on pääasiassa nuortenkirja. En kyllä kovin nuorille suosittele, kun miäkään en uskaltanu mennä yöllä vessaan pimeässä...

Ja se neulonta. Tuttava oottaa vauvaa ja halusin tehä vauvalle jotain. Tää meni taas tähän samaan tyttö/ poika -juttuun, kun aiemminkin. Eli jos se on tyttö, niin setti on tämännäkönen.

tytt%C3%B6vauvalle%20-10%20N.jpg

Ohje löytyy Suuri Käsityö -lehti 1/2009. Lankana käytin Bambua, 110g. Tästä kuvioneuleesta sai innoituksensa aiemmat tiskirätit, joita tuli vielä yksi ja toinen on keskeneränenkin.  Kätköistä löyty keltanen omenanappi. Tää on tehty koon 68--80cm ohjeella.  Nyt pitäis vielä kehitellä jotain poikamaisempaa annettavaa.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!!!