Käsityörintamalla hiljasta.  Aika menee nyt lähinnä töissä. Välillä käyn kotona vetämässä henkeä ja taas töihin. "Kaikki" työkaverit tuntuu sairastavan yhtä aikaa.  Sijaiset tuntuu olevan kiven alla.  Ja aika syvällä. 

Muu perhe on hiihtolomalla, paitsi pojat, jotka on päässy kokeilemaan työssäkäyntiä kattolumienmättäjinä.  Aika rankkaa tuntuu olevan. Onneks on tasakatto, mut silti olen sanonu ainakin kymmenen kertaa, et olkaa varovaisia.  Kyllä uni maittaa molemmille jo heti yheksän  jälkeen. Nolostunut

Sain luettua Stephenie Meyerin Uusikuu, joka oli jatkoa sille ekalle osalle, Houkutus (Twilight). Aika korkealentosta juttua, mut silti tuntuu kolahtavan minuun edelleen. Tässä tokassa osassa mukaan astuvat ihmissudet ja Italian vampyyrisukukin näyttäytyy. Päähenkilö haluaisi olla vampyyri, mutta vampyyripoikaystävä ei halua muuttaa tätä. Varmaan pysyittekin kärryillä jo aika hyvin. Jalka suussa

Pääsin loppuun myös kakkososan Taru kolmesta miekasta -sarjassa. Osan nimi on Kruununperillinen. Tämä sarja löytyy ihan sieltä aikuisten fantasiaosastolta kirjastosta. (en siis lue pelkästään nuortenkirjoja...). Tää on kyllä kaikenkaikkiaan ihan höpöhöpöä.  Ei se oikein vieläkään oo lähteny käyntiin.  Ehkä aiemmin lukemani Ajan Pyörä -sarja oli niin hyvä, että sille ei tunnu löytyvän haastajaa.  En oikeastaan ees voi suositella tätä kenellekään. Onko muita mielipiteitä sarjasta?

Maaliskuu tuo kevättä lähemmäksi. Talvi on taas menny ihan hirveän nopeasti.  Kukkamultia vois jo vaihella (kukahan ?).  Eilen sain jo kipinän vaihtaa keittiöstä jouluverhot toisiin. Samalla vaihtelin muitakin verhoja.  Eihän tää nyt vaan oo sitä siivoushulluutta? Mittaanko kuumeen?