Ihan ekaks haluan kiittää kaikista kommenteista joita olen saanu! Niitä on aina kiva saada ja lukea. Nauru

Nyt on tullu käytyä sekä kirppiksel, että Sinooperissa. Viimemainitustakaan en oikeestaan tarvinu mitään, mut menin kattoo ja hiplaa...  Näin sitte sielä hienon kaula- ja rannekorun, joka oli niin hieno, et päätin tehä semmosen itekin.

1269598418_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siihen on tarkotettu toi ketju, noi samanväriset kiinnikkeet ja noi punaset, sekä mustat helmet.  Se on sitte eri juttu, millon se valmistuu. Lisäksi ostin noita silitettäviä strassikuvioita, joita aion käyttää ainakin aiemmin kirpparilta löytämääni farkkuhameeseen.  Sit vielä ostin varastoon korviskoukkuja ja korulukkoja. Aiemmin käytii jo Nekun kanssa Robbarista ostamassa semmonen lokerikko, kun ärsyttää, että ne meiän helmijutut on ihan sekasin ja vaarassa lennellä pitkin  kaappia.  Nyt on varustauduttu, niinku oltais isompiakin koruvalmistajia. Jalka suussa Oikeestaan oli äipän kanssa puhetta, et tilattas jostain helmiä. Ei sielä Sinooperissakaan nimittäin ihan kovin laajaa valikoimaa ole.

Kirpparilta löyty viel tämmösiä

1269598404_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli tommonen magneettisudoku (uus, paketissa), joka on kiva lahja jollekulle. Meil on itelläkin samantapanen ja asuntovaunureissul aina mukana.  Sit löyty toi kirja; Joanne Harris: Suolaista hiekkaa.  Vielä piti ostaa, kun halvalla sai, eli 50c, kassinkahvat.  Ne min kassit kyl oottaa viel tekemättöminä.

Viikonloppuna käytii Nekun kanssa kattomassa Risto Räppääjän uus elokuva.  Nekku tykkäs kovasti ja olihan se minustakin ihan katottava. Pitihän se nyt vielä vanhana Eppu Normaali -fanina nähä, kun Epuista tuli lääkäreitä.  Ollaa me nähty se eka elokuvakin aikoinaan.

Tipujen virkkaus oli niin fanaattista, et muuta ei voinu tehä. Nyt oli suorastaan ihanaa neuloa! Alotin varastosta löytämistäni langoista Revontuli -huivia ja se on jo aika pitkällä.