Äsken tuli räntää ihan taivaan täydeltä ja nyt paistaa aurinko.  Toivottavasti ei enää satais, kun ollaa lähössä pitemmälle automatkalle kyläilemään.

Tunika on edelleen vaiheessa, kun siitä puuttuu viimenen hihanpätkä. Se on tekeytyny jo monta päivää. Meikäläinen on viettäny aikaa töissä, asioilla, vanhempainilloissa, koulutuksissa.....  Ompa taas uuvuttavaa. Koulutuksessa torkahtelin monta kertaa. Se oli ihan kamalaa, kun ei voinu mitään. Onneks oli niin iso tila, et en herättäny huomiota. Pelotti vaan, et jos satun vaikka kuorsaamaan.Yllättynyt Aamupäivän kun juoksee töissä ja sit syö äkkiä eväät, niin silmät vaan alkaa painua kiinni, kun joutuu yht´äkkiä istumaan paikoillaan.  Näin hoitajat oppii kuntouttavaa hoitotyötä...

Nyt tuli Nekun koulusta viestiä, et tänä vuonna ois ne pääsiäismyyjäiset, jotka viime vuonna jouduttiin perumaan. Vuosi sitte olin niin innoissani tekemään jotain sinne myyjäisiin, mut nyt en ois välittäny koko jutusta. Sinne pitäis jotain nyt kuitenkin väsätä. Leipomusta tai jotain. Onneks olen sen viikon lomalla, ennen kun ne myyjäiset on. Ostin keltasta virkkauslankaa, jos sais tehtyä muutaman pikkuliinan tai jotain.

1268471522_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Bonuksena Nalle aloe vera lankaa... josta ehkä Nekulle sukat...)

Viime vuonna tein myös niitä tipusia muutaman ja sitä ikivanhaa Must-lankaa ois vieläkin. Se ei oikein sovellu mihinkään järkevään, joten tipusiin sitä vois hyvin käyttää.

Tein just listan meiän kämpän eri huoneista ja mitä niissä pitäis tehä. Otsikko on erikoistarjous ja maaliskuun loppuun asti niiden siivoamisesta maksetaan erikoishinta. Saas nähä tärppääkö ees yhen huoneen kohalla. Jalka suussa Kerron sitte. Nimimerkki: näin käytän lapsityövoimaa...