Sinne myyjäisiin yritin jotain virkkailla. Kokeilin kahtakin erilaista juttua. Ensin virkkasin valmiin pikkuliinan ympärille ikivanhaa Novitan Must -lankaa (joka ei pölinän vuoksi sovellu mihinkään järkevään). Tätä samaa liinamallia olen tehny aiemminkin ja se on oikein min suosikki. Reuna jää tolla lailla koholle, kun se ei oo mitään virkkauslankaa olemassaan. Jos siihen kyllästyy, niin ainahan sen voi purkaa, kun sitä on vaan viimesessä kerroksessa.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isliina%20003.jpg

Toinen kokeilu oli kultalanka. Virkkasin sitä vielä valmiin liinan ympärille kiinteinä silmukoina. Tän liinan mallista en oikein tykkää, mut sen ohje nyt vaan sattu käsiin ensimmäisenä. Minul oli nähkääs kiire! Siis kiire alottaa virkkaaminen. Jalka suussa

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isliina%20004.jpg

Suunnitelmissa on tehä jotain tälläsiä lisää, sekä niitä aiemmin mainittuja tipusia ja sit jotain pieniä lasinalusen kokosia. Nää liinat on himpun isompia, mut kuitenkin aika pieniä. Ois ollu kiva, kun ois ollu vähä kirkkaamman keltasta virkkauslankaa, mut kaikkea ei voi saada. Edes ihan aina.