Minulla alko lomaCool Toisin sanoen muu perhe on töissä ja koulussa. Eli ei tarvi juurikaan mihkään lähteä.  Luvassa ainakin pianonvirittäjää, lääkäriä ja muuta arkea. Ilman työtä.

Onneksi työkaveri osas tehä tytön. Nimittäin, kun minulla oli se neule valmiina vain tyttövauvalle. En ollu saanu pojalle mitään aikaseksi. Jostain syystä. Ja "syy" ei ollu minun, sillä lapsi synty 3 viikkoa etuajassa. Siinä ajassa oisin ehtiny neuloa vaikka mitä. Homma meni kuitenkin ihan putkeen siltä osin.

Lyhythihanen tunika/neuletakki on ollu valmiina jo useamman päivän. Siitä vaan puuttuu edelleenkin nepparit eestä. Ohjeessa lukee että 3 nepparia.  Sain tänää viimein ostettua niitä nepparia. Menin oikein paikalliseen käsityöliikkeeseen ja päätin sitte ostaa varallekin niitä neppareita.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isliina%20002.jpg

Kuinka ollakaan, silmä osu noihin eessä näkyviin lehtikuviohakasiin. Niitä aion ens töikseni sovitella siihen tunikaan. Ellei ne sitte oo liian painavia.  Ja noi keltaset. Ne on minun vastasyntynyt tipupoikue. Niitä on jo 9, mut niiden silmät ei oo vielä auennu. Eikä pyrstöt ja heltat oo kasvanu. Ne on niin pieniä vielä.

Nekulle tuli yökaveri, joten nyt voi rauhassa virkkailla, kun ei tarvi toimia viihdyttäjänä. 

Siitä aiemmasta erikoistarjoussiivouslistasta  on ollu jo jonkinverran hyötyä. Nekku nimittäin sai hirmuisen siivouspuuskan ja siivos kahet rappukäytävät, eteisen ja oman huoneensa perusteellisesti.  Kannattaa yllyttää lapsia tekemään työt omasta puolestaan! Suosittelen lämpimästi. Jalka suussa