Eiköhän se auringonpaistekin sieltä tule, kun kevät etenee. Ainakin tämän tunnustuksen myötä. Sain sen Kahvi Kissalta. Kiitos!

1267599024_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Iloa päivään ja viikkoon toivat myös tämä JuJu-kerhosta tullut kirja

1267649256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

sekä eilen tullut Moda-lehti (joulupukki tilasi sen minulle).  Täs kirjas oli ihania koruja ja teko-ohjeita.  Pitäisköhän tilata jostain nettikaupasta helmiä lisää...  Se vaan vähän harmittaa, kun en oo oikein korujen käyttäjä ite. Se tekis valmistamisesta vielä mukavampaa. Eihän se kyllä este oo. Nauru

Modassa oli minusta muutama tosi kiva malli, joita pitäis päästä alottamaan, mut kun nyt on meneillään taas joku ihme alotusvimma. Olen alotellu kaikenlaista, mut mikään ei oikein etene, eikä ainakaan valmistu.

Tänää kävin ekan kerran elämässäni jalkahoitajalla. Se oli oikeastaan aika pelottava kokemus. Ainakin käsien hikoamisesta ja kehon jännityksestä päätellen.  Lopputulos oli kyl miellyttävä. Sain hoito-ohjeita ja varasin ajan jopa jalkojen rakennetarkastukseen. 

Sen verran ois mieli parempaan kuntoon muutenkin, että olen kertakaikkiaan nyt suklaalakossa. Ollu jo 3 päivää...   Ne kolesterolitkin on aikas korkeat ja kun lääkäri niistä valisti, niin aloin syödä ihan tosissan herkkuja.  Tuli oikein himo.  Päätin sitte tehä oikein ylikuormituksen ja vetelin suklaata oikein kaksin käsin. Ei tullu pahaa oloa, eikä lakannu tekemästä mieli suklaata, mut hirveä morkkis tuli kuitenkin. Siitä nyt tää kevennetty elämä. Toivottavasti pitää ees jonkin aikaa.

Orkesteriharkoissa oli tänään ihan mukavaa, vaikka meitä olikin vajaamiehitys. Keksittiin muokata In the Mood -kappaletta ja tehtiin siihen useita sooloja toinen toisensa perään.  Siis saksofoneille ja trumpeteille.  Kyl ne tuo semmosta persoonallisuutta siihen muuten tuttuun kappaleeseen.  Meillä on hyvä porukka ja jokainen voi heitellä ideoita kappaleisiin.  

  Nyt on syytä käyä nukkumaan, jos mielii taas aamulla jaksaa töihin. Öitä!