Meil oli muutaman päivän netti epäkunnossa. Just ku miä olin siivonnu tän huoneen, niin ei tienny, et oliko joku johto irti, vai muu vika.  Se oli sit muu vika ja äsken saatii kuntoo. Vaikka eihän minul ollu osaa, eikä arpaa siinä kuntoon laittamisessa.

Sain kuningasajatuksen, et ompelen sinne huomisiin myyjäisiin patahanskoja. Onneks leikkasin vaan kolme ja ompelin saman tien.  Ihan sutta ja sekundaa. Omaan käyttöön jää.

patahanskat.jpg

Yks vihree liina valmistu virkkaamalla ja äipältä sain lisää tätä ihanaa möykkylankaa, joka sopii niihin tipuihin loistavati. Tipuja on jo aika paljo... Tais lähtä homma vähä lapasesta.  No. Tänään vielä teen mitä teen ja huomenna onkin jo aamupäivällä ne myyjäiset. Sit pääsen tekemää jotain ihan muuta. Suunnitelmia on jo päässy kasautumaan.

mummolta%20lankaa.jpg

Minun hommaksi tuli tehä sille työkaverilleni paketti, joka annetaan porukalla. Laitoin siihen ne neulomani vauvajutut ja ostin vielä keltaista; bodyn ja pöksyt, sekä tuunailin vähä kaupasta ostamaani korttia. Ajattelin laittaa ne johonkin semmoseen nättiin paperikassiin, mut sit hoksasin, että ompelempa tosta vihreestä organzan -palasesta pienen pussukan ja silkkinauhakiinnitys. Ihan nätti tuli.