Tänään näki päivänvalon Helvi -myssy Kakkonen. Se on tehty Novitan Bambu plus -langasta, jota kului 50g, puikot 3½. Tälläkään kertaa en päässy ilman muokkauksia, vaikkakaan en tarvinnu lisäillä enää niin paljo, vaan pääsin 27 silmukkaan per puikko. Tosin tää lanka on aika löppänää, eli venyykin enempi, kun Tennessee, josta tuli aika napakka myssy.  Tässä Helviä esittelee Kisuli.

1271787019_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin ja koko on nyt minulle sopiva.  Myssy menee kuitenkin jemmaan, jos vaikka saisin tehtyä muutaman syton lisää, niin lähettäisin ne keräykseen.

Eilen silppusin vanhaa farkkupaitaa vuoriksi tulevalle kalakassille. Vetoketjua ei tietenkään taas oo oikean mittasta.  Kankaita pengatessa tuli vaikka mitä ahaa -elämyksiä, mitä tekis mieli ommella, mut sekin vaatis jonkinlaisen alkusysäyksen onnistuakseen. Näin mm. tätä kuviollista farkkukangasta ja haluisin tehä siitä semmosen selkärepun tyylisen laukun, johon sopis huilu kotelossaan ja nuottiteline. Ainakin ne. Meil on nyt orkesterissa niin isot nuottikansiot, että kaikki kamat ei meinaa millään mahtua enää samaan kassiin (onneksi en soita tuubaaJalka suussa). Lisäksi kuljen aika paljo pyörällä ja osa tavaroista kulkis näin ollen sielä selässä.  Oisko kellään muuten kaavan- tai ohjeentynkää semmoseen reiluhkoon selkälaukkuun, jossa menis ehkä vinosti hihna toiselta olalta?

Eikö oo muuten lievästi sanottuna ärsyttävä toi liikkuva mainos tossa  blogien alalaidassa??  Paljonkohan se sitte maksais, jos siitä haluis eroon, onko joku ollu tarkkasilmänen lukija?