Olen ollu aamupäivän itekseni ja kun sain lapset kouluun, niin laitoin pesukoneen pyörimään ja lähin sauvakävelylenkille! Se oli oikein saavutus. Eikä se vielä siihen loppunu. Haravoinkin vielä jonkin aikaa!  Sitte taas pyykit kuivumaan ja uutta pyörimään. Arkityöt on ollu vähä seisahuksissa viikonlopun hulinoiden jäliltä.   Työnantajakin oottaa minua vielä tänään iltavuoroon.

Kassinmaalaus etenee hitaasti, mutta varmasti.

1272268298_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Molemmisssa sivuissa on jo tommoset köynnökset ja eteen on tulossa, sekä taakse. Kattelen sitä mukaa lisää, kun saan edelliset maalattua. Aion nyt kertakaikkiaan piristää tän kassin harmautta. Se on niin hyvänmallinen kassi käytössä, et säälihän siitä on luopua pelkän värittömyyden takia.

Puikoilla on Novitan Spektri -langasta tunikaliivi. Se on luultavasti Nekulle. Katotaan sitte, kun on valmis, että kuka sitä oikein pitää.

1272268431_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankaa on vähä nihkeesti, mut toivon että riittää. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

Nyt on näin kaunis päivä ja luvassa muutama lisääkin. Loppuviikolle näyttää sadetta. Saa nähä minkälainen sää on lauantaina, kun pitäis vappumarssille lähteä soittelemaan.  Yhtenä vappuna tuli ainakin räntää niskaan. Huuto Ihan vielä ei tarkene terassillakaan istuskella. Siis kotona.

Pian alkaa taas euroviisujen esikatselut!