Kuten jo aiemmin mainitsinkin, tilattiin äipän kanssa Esteriinasta vähä korutarvikkeita.

1271148917_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ne tuli eilen postissa ihan kotii saakka. Tässä näkyy korutappeja kuparin ja kullanvärisinä, helmihattuja, kiinnityshelmiä kuparina ja kullanvärisinä, joustavaa koruvaijeria, lukkoja kuparin ja kullan värisinä,  kuparin väristä ketjua ja norsu- sekä sudenkorentoriipuksia.   Sanoinkin äipälle, et tilataako heti lisää vai haudutellaako ens edellisiä vuoden verran. Jalka suussa No toivotttavasti ei mee haudutteluksi. Noista norsuista haluisin ainakin korvikset, ellei Nekku ehi ottaa niitä ennen minua, kun on iltavuoroja.

Haluaisin neuloa jotain, kun olen viime aikoina niin virkkaillu. Kalakassi on sillä mallilla, että tarvis tehä sisuspussi ja kantohihna. Ne ei nyt oikein innostakaan. Oon katellu kaikenmaailman lehet, eikä "mitään" neulottavaa oo löytyny. Suhteessa tietysti niihin lankoihi, joita minul olis. Siinä on jo liian monta rajottavaa tekijää.

Yks tuttava kysy minulta joku aika sitte soittoharkoissa, että soitanko huilua joka päivä. No en tietenkään ehi. Se sano soittavasa omaa soitintaan päivittäin ja kysy miksi miä en soita. Sanoin, että pianoa soitan useammin (johtunee siitä, et siitä on läksyjä ja käyn tunnilla).  Ja elämä on täynnä valintoja, joista pitää valita kiinnostavimmat ja tärkeimmät. Olen jo "osaavinani" sitä huilua. Se kysy, että mikset sitte lopeta, jos ei kiinnosta? 

Tota juttua olenkin sitte kelaillu päässäni ja päätin soittaa sitä huilua päivittäin. Ok. Kylhän se onnistuu ja on hienoa, kun ääni paranee harjoittelun myötä. Mut sit ne muut jutut! En oo enää ehtiny soittaa sitä pianoa tarpeeks ja eilen meni soittotunti vähä läskiksi.  En myöskään ehi tekemään montaa muutakaan juttua, joita haluaisin.  Se se vaan on niin, et kaikkea ei voi elämässä ehtiä tekemään. Silti ei tarvi lopettaa jotain, vaikka ei ehtiskään. Aikansa kullekin.  Sit muistin vielä senkin, että eihän sillä kysyjällä oo lapsiakaan, eikä se käy töissä...   Nyt voi taas itekin vähä rauhottua, vaikka kyllä se juttu silti jäi vähä vaivaamaan.