Tämän pääsiäisen osalta siis. Tänään on vapaa. Vaikka täytyy sanoa, että töissäkää ei viel tuntunu siltä, et tarvisin vapaata. Parempi kuitenkin näin Jalka suussa

Eilen käytii saunassa ja Nekku oli sonnustautunu oikein kahen korun voimalla löylynottoon neuvoista huolimatta. Niinhän siinä kävi, et helminauha katkes ja helmet oli pitkin pesuhuoneen lattiaa. Onneks ei mahtunu lattiakaivon ritilästä.  Korua piti sit alkaa restauroimaan. Siinä puuhassa tuli mieleen, et vois tehä jotain uuttakin. 

Min homma alko renkaasta, jota aikani hiplattuani  pääsin vauhtiin. Olen saanu tommosia renkaita joskus kauan sitte yheltä tutulta.  Mustapunaset on puuhelmiä, samoja kun aiemmissa ketjukoruissani.  Sit tossa alhaalla on vielä tommonen koristelasihelmi (kai niille nimikin on, mut en tiiä).   Toi tossa alariipuksen vieressä ei kuulu koruun, vaan on luomi, kun kuvaaja ei ollu ihan ajan tasalla (ihan itekö kuvasin?).

1270456020_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nekku innostu myös tekemään helmet, kun näki upean hohtelevan koristeen helmien joukossa. Se on varmaan jostain vanhasta rikkimenneestä korusta. Siihen sit noita pikkuruisia helmiä kaveriksi vaan. Ihan nätti minusta.

1270456072_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tyyli on molemmilla selvästi näkyvissä. Nekku tykkää kaikesta kiiltävästä ja helmistä yleensäkin.  Min koru on vähä tommonen erikoisratkasu, ei niin hienonhieno. 

Täälä on ihana auringonpaiste. Pastellirevontuli  valmistuu varmaan tänään.  Pitää varmaan nyt lähtä ulkoiluttamaan pyörää.