Vai voisiko tätä sanoa tuunailuksi. Maalaukset on nyt tältä erää maalattu tämän kassin osalta. Käytössä on ollut ja saan kaikki "tärkeät" tavarat taas mahtumaan "käsilaukkuuni". Lokeroita on tarpeeksi ja yllättävätkin hankinnat mahtuu kyytiin.

kassinmaalaus.jpg

Vielä voi jotain helmiä tai nappeja laittaa, jos huvittaa. Sivuissa on köynnöskuvio, samoin edessä ja takana yläosassa. Taskuissa lehti- ja kukkakuviot ja takana perhonen, joka ei ole täysin siististi onnistunut. Valkoinen ei ollut oikein hyvä idea.

kassinmaalaus%201.jpg

Käytin siis kangasmaaleja ja kuviot on silitetty silityskaava-arkilta. Ohuehkolla pensselillä värjätty ja hammastikulla ääriviivoja.

Haluaisin maalailla vielä ainakin yhen farkkumekkoni ja sit ois haaveena tehä keittiönverhot. Olen alottanu ne jo vuosia sitten virkkaamalla välipitsejä. Oli tarkotus tehä kapat ja salusiiniverhot vanhoista valkosista lakanoista, ja niihin ne välipitsit.  Silityskuvistani löysin ison olkilyhteen kuvan, joka kävis loistavasti kappoihin (ikkunoita on siis kaksi).  Saapas näkee, mitä tallukka tekee, vai tekeekö mitään. Jalka suussa