Kiitos heti alkuun kaikista ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen! tänään löytyi neidille hienot valkoiset, hieman kiiltosomisteiset, trikoosortsit tunikan kanssa.

Ensimmäisen kerran uskaltauduin neulomaan englanninkielisestä ohjeesta, johtuen siitä, että en löytäny suomenkielistä Lacy Baktus -huivin ohjetta. Kääntämisessä auttoi kyllä Hepsikin minua. Halusin kaulaan huivin, joka ei pistele. Sellainen syntyi Kotiväestä ja 3 puikoilla. Lankaa kului 105g.

Lacy%20Baktus%20-10%20N.jpg

Pituutta tuli aika reippaasti, niin kuin halusinkin. Huivi on siis itelleni, eikä Nekulle, vaikka neiti sitä tässä esitteleekin.

Minulle on iskeny dementia, kun muistin, että olen tehny 2 sytomyssyä. Laatikkoon kurkistettuani myssyjä olikin 4! Ihan vähä lähimuisti heittää...  Nyt teen yhtä hattua ja mietin tehdessäni, että voikohan sytomyssyssä (eihän se ole kyllä enää myssy sitten) olla lieri? Tai kysyn sitte uuestaan, kun se on valmis.

Tänään olin aika rohkea töissä. Ystäväni, työkaverini on lukenu ittensä terveydenhoitajaksi ja tarvitsee nyt iv -luvat töitä varten, tarvitsi koekaniineita. Olen ihan neulakammoinen, mut mitäpä sitä ei ystävien eteen tekisi. Kattelin toiseen suuntaan koko ajan. Täytyy sanoa, että tää oli kyllä kevyimmästä päästä pistoksia, mitä on elämän aikana ollu. Tosin se ei ollu kivaa, kun kuuli  koko ajan niiden keskustelun ja sairaanhoitajien neuvot siinä vieressä  (varo että ei veri lennä ja älä työnnä sitä neulaa enää syvemmälle...)

Vielä mainittakoon, että meidän neiti sai eilen musiikkiopiston stipendin! Vähänkös täälä ollaan ilosia asiasta. Mukava tunnustus, joka varmasti kantaa taas opinnoissa eteenpäin. Nykyinen ope jää eläkkeelle ja syksyllä nähdään sitten, kuka tuli tilalle.  Teoriakoekin lienee mennyt läpi. Palautus on perjantaina.