Tänään tuli uusi Moda -lehti postilootaan!  Joulupukki (naispuolinen sellanen) tilas minulle lehen, ja se tulee vielä yhden kerran. Jos sit  vaikka toivois jatkotilausta synttärilahjaksi....

Oli ihan pakko kirjottaa, vaikka ei oo mitään kuvaa omista tekosista, jotka on muuten kaikki kesken. Nekun tunikan tekeminen jäi ihan kesken, kun alko tuntua siltä, et pitää tehä muutama sytomyssy. Teen samalla neulemallilla, kun aiemminkin.

Teenpä oikein listan mielenkiintosista ohjeista/ malleista, joita lehestä löysin.

1. miesten sortsit. Niitä ois kiva kokeilla, josko onnistuis. Pitää penkaa tota kangasvarastoa, oisko sielä mitään kangasta ennestään, vai pitääkö käydä putiikissa.  Koekaniiniksi ajattelin miestäni. :D Hän ei kyl vielä tiedä...

2.150cm tytön virkattu tunika/ mekko. Nekkuhan ois ihan intopinkeenä kun sais tuommosen. Minulla ois ainakin vaaleenpunasta tai sinistä puuvillalankaa jemmassa.

3. malli 12, eli naisen toppi, jossa on virkatut helmakukat! Siinäpä vasta erikoinen toppimalli. Tykkään just tuommosista vähä erikoisista jutuista. Voisin tehä semmosen itelleni (tai jollekulle muulle, jos ei tunnukaan omalta valmiina...)

4.malli17, safari -neulepaita, jossa leveät hihat ja levenevä helma.  Etenkin tykkään noista hihoista.

5. hippitunika virkkaamalla on tosi magee!  Voisin kuvitella sitä itelleni. Värikkyys tuo vaan lisää näköä työhön.

6. lopussa on pieni kuva virkatusta myssystä, jota vois kokeilla sytoksi.

7. Farkkujen uusi elämä hameena on kiintoisa idea! Sitä vois kokeilla.

Oli sielä muitakin mielenkiintosia, mut nää mainitut oli parhaimmasta päästä. Noita lastenneuleitakin vois kokeilla tehä, kun nyt ei oo valmiina yhtään neuletta, jos joku tuttu sais vaikka vauvan.  Niskalenkkimekko näytti oikeastaan aika kivalle, mut toi lehessä oleva väri ei oikein iske.  Ehkä jollain muulla värillä. 

  Nyt on taas niin paljo intoa, mut toteutus on sit jo ihan toinen juttu. Jalka suussa

Kurkku on vähä kipee, mut toivottavasti se on vaan väärä hälytys.