Oltiin sielä Turun hotellissa siis yötä. Miehet oli omassa huoneessaan ja me Nekun kanssa omassa. Meiän huoneesta oli rullaverho rikki ja vain toisen ikkunan sai pimentoon. Verhoja ei myöskään saanu vedettyä eteen, kun oli jotkut ihme koristetangot vaan! Meinas meitä siinä alkaa vähän patittamaan, kun oli liian valoisaa. Mietittiin, millä saadaan verhot kiinnitoisiinsa, kun ei oo hakaneulaakaan. Aikamme pengottiin kassejamme ja yritettiin jotain epätoivoista; tyhjensin silmälasikoteloni ja napsaisin molemmat verhonreunat sinne väliin. Eihän se tietenkään siinä ois pysyny, mut sit Nekku esitteli omaa kiristettävää vyötään. Se viritettiin kotelon ympärille ja kiristettiin. Ja kas! Kätevät emännät onnistuivat taas!!Jalka suussa

Kuva0094.jpg

Yläsänkyyn ei halunnu kumpikaan, joten nukuttiin alasängyssä molemmat. Nekku keksikin sitte laittaa vielä "teltan" ikkunanpuoleiseen päätyyn valoa estämään.

 Kuva0096.jpg

Todella kätevää!!

Mummoa käytiin palvelutalossa tänään kattomassa. Vietiin mummo myös pyörätuolilla ulos. Hän kertoi, että ei ollut käynyt pitkään aikaan muuta kun vähän pihailemassa. Käytiin jopa läheisellä kirpputorilla!  Sieltä löysin aarteita. Ostin 2 kpl Yöjuttu -lehtiä, joita 80-luvulla tuli luettua kauhusta kankeana.  Pojat kyl vähä naureskeli minun ostoksille...  Sit ostin iiison palan semmosta aida-kankaan näköstä luonnonvalkosta kangasta (josta heti leikattiin pala myös mummolle, jos jotain keksisi tehä).  Ostin myös itselleni kirjan; Joanne Harrisin Appelsiinin tuoksu ja paketin leveää kuminauhaa. Parasta oli kuitenkin kaksi isoa pötkylää täynnään nappeja. Niissä riitti Nekulla touhua, kun palattiin palvelutalolle ja hänen piti lajitella napit. Aika hienoja nappeja!

1274641362_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Pitää vielä isosti kiittää palvelutalon henkilökuntaa, joka taas kerran keitti meille pannullisen kahvia ja toi maidot, kermat ja sokerit suoraan mummon huoneeseen!!!  Olen itse hoitaja, enkä ole missään työurani vaiheessa, harjoittelut mukaan lukien, törmännyt vastaavaan ystävällisyyteen. Kiitos!