Nyt on tavoite saavutettu ja myssyt/ hatut valmiita luovutukseen.  Viimeisestä hatusta tuli musta. Tiedän. Päättämätön Kuulostaa synkälle. Tiedän kuitenkin paljon ihmisiä, jotka tykkää mustasta, itsekin kuulun heihin. 

musta%20lierikko%20N.jpg

Oisin ottanu kuvan päässäni, mut kukaan ei tullu kuvaamaan, joten tässä tuolilla taasen. Minusta toi kukka sopii tohon vähän niinku sivuun, ei niinkään eteen. Hattua voi kuitenkin pyöritellä mieleiseensä suuntaan.  Vähän pienempi ois voinu olla, mut se on aina näitä henkimaailman juttuja, että samalla mallilla tulee välillä isoja ja välillä pieniä.Yllättynyt Lanka on Tennessee, jonne ujutin pätkän nimetöntä pinkkiä.

Olen aina sanonu, että en haluaisi olla opettaja, koska en edes pystyis siihen. Kyllä opeksi vaaditaan henkilö, joka tekee sitä kutsumustyönä; kärsivällinen, luova, neuvokas, riittävän auktoriteetin omaava, ja huutavia ja kiljuvia lapsia ihmisinä kohteleva mies tai nainen. 

Lisäksi. Tänään ajattelin, että ihan kamala tilanne, kun kuudesluokkalaiset pyyti opettajia sinne eteen ja lauloivat ja antoivat lahjoja ja niiden opettajien piti olla siinä silmätysten kuuntelemassa. Itsellänikin, yleisön joukossa, oli pala kurkussa ja tippa linssissä. Saati sitten, jos lapset on ollu monta vuotta oppilaina ja tulleet tutuiksi.  Opettajan työ taitaa ja olla aikamoista vuoristorataa.

Meillä musiikkiluokkien tukiyhdistys järjestää joka kesä 4 päivän leirin, jonne nää samat opet tulee pitämään ihan "koulutunteja" n.6 per päivä.  Eihän ne rappanat saa olla ees kesällä rauhassa.  Vaikka taitaa se opettajien kesäloma olla muutoin aika pitkä ja aina parhaaseen aikaan? Meillä lomakausi alkaa toukokuun alusta ja viimeset villahousut alottaa vasta syyskuulta.

Jokainenhan tekee tietenkin sitä, mikä itselle parhaiten sopii. Elämähän on valintoja täynnä!!

Onnea kaikille uusille ylioppilaille ja ammatteihinsa valmistuneille opiskelijoille!!!