Pojat oli niin kalpeita, että rupesin niitä eilen maalailemaan. Ois vaan pitäny ostaa kunnollisia poikia, eikä mitään halpispoikia.  Ensin purkasin ne osiin ja sitte maalasin punasella, vihreällä, sinisellä ja keltasella. Tänään yhdistelin ne uudelleen sikinsokin.  Tarkotus oli maalata niihin nuottiavaimia yms. mut tuli niin suttusta kuviota, että päätin jättää pojat yksivärisiksi.

nuottipojat.jpg

Kun soittaa ulkona, kuten orkesterissa usein keikalla tehdään, on hyvä olla sivujen kiinnittimiä mukana. Muutoin huomaa kesken valssin tuijottelevansakin marssinuotteja.  Kerran oli kyllä niin paha tuuli, että joutu seisomaan telineen jalkojen päällä, ettei ois teline lähteny kansioineen. 

Nuottipojat käytössä.

kiinnitys.jpg

Kiitos kommenteista! Tyynymallikirjaa minulla ei oo, mut siitä tuli vasta mieleen, että onhan minulla jotain käsityökirjoja.  (miksi hankin kirjoja, joita en sitte ees muista olevankaan?) Sieltä sain jotain vinkkejä. Kyllä tekis mieli tuunailla niitä tyynyjäkin vähä, mut toisaalta silloin on vaikea saada useampaa samantyylistä. Ajattelin pitää tyynyjä sitte olkkarissa, niin ihan ripokirjavaa en halua. Suunnitelmat vähä kytee kyllä jo.

Saunatakkia silputessa onnistuin leikkaamaan sormeen ja se haittaa nyt vähä kaikkea toimintaa.