Täälä rätti kaulalla istutaan. Jalka suussa Aika mukavalta tuntu myös, kun illalla telkkua katellessa neuloin märät sukat jalassa.  Jostain luin myös, että pitää laskea kylmää vettä ranteille. Sekin on ihan ok vähän aikaa.  Tänään helle jatkuu. Huomiselle näyttäis olevan säätietojen mukaan tulossa ukkosta ja hieman viileämpää. On kyl ihme, ettei ukkosia oo ollu enempää.  Tääläpäin ei oikeastaan ollenkaan. Alkukesästä tais olla kerran.

Olin jo ehtiny unohtaa Jiven, jota sain kerran äipältä. Tai ehkä se jäi koriin, kun en heti keksiny mitä siitä tekisin.  En oo aiemmin tehny mitään Jivestä.  Pari päivää sitte, kun näin sen, niin tuli heti ahaa -elämys!  Lacy Baktus Nekulle.

Lacy%20Baktus%20%20Nealle%20N-normal.jpg

Siitä tuli ihan reilun kokonen. Painoa vain 105g. Puikot nro:6 .  Ihana pöperö, eikä pistele yhtään.  Nekku sano, että tästä langasta tulis hyvä saunatakki. Hymy Siltä se kyl vähän tuntuu; pehmeältä saunatakilta.   Vielä pitää miettiä saisko tästä pipon jollain keinoin. Ehkä jonkin toisen langan kaverina. 

Nekku kävi eilen Tykkimäen huvipuistossa ja sai yhdestä pelistä voitoksi silmälasit. Ihan asiallisen näköset ja kotelokin. Ei siinä mitään, mut kun niissä on vahvuus; +2!   Onkohan tullu vähä pulaa voitoista ja haalittu sinne kaikki mitä käteen sattuu.  Ikkunalasisilmälasit ois jotenkin loogisemmat moiseen paikkaan.  Kaikkea kummallistahan tuolta huvipuistoista saa, mut tää oli ehkä kummallisin vastaan tullut.