Kiitos nimpparionnitteluista! Viime aikoina on muutenkin tullu niin paljo ihania kommentteja, että olen oikein iloisesti yllättyny! Kiva, kiva! Ja kiitos! Olette mukavia Nauru

Sain nimpparilahjaksi vaikka mitä kivaa; ison pallokrysanteemin, raha-arpoja, sukkia, kortin + kindersisusmunan täynnä kissankuvia ja 5centtiä Jalka suussa.  Joululahjaksi saamani Moda -lehen tilaus on loppumassa, mut nyt sain jatkotilauksen! Jippii! Sitten sain vielä ihanaa lankaa (nyt Sartsa oikein hykertelee!). Nalle Sinikelloa ja rinnalla aiemmin saamani Nalle Ruusu, joka vielä oottaa sitä OIKEAA käyttötarkotustaan. Tykkään.

Nalle%20Ruusu%20ja%20Sinikello.jpg

7-veikka on edelleen innoittanu minua näin kesähelteillä.  Me ei Nekun kanssa hellettä pelätä! Me laitetaan lisää lämmintä päälle!! Yllättynyt

ip%C3%A4n%20pipo%20-10.jpg

Tein tän pipon samalla lailla, kun ne edelliset valkoset. Lankaa kului 45g ja 4 puikot (itelleni muistiksi).  Vetäsin pipon päähän ja kas! Sehän on minun!  Kaivoin värianalyysiviuhkani esiin ja kas! Sieltäkin löytyi ihan sama väri! Ilmankos se tuntui omalta.  Turun kirppikseltä hamstraamani napit on nyt kovassa käytössä.

Sain vihdoin uuen Novita -lehenkin käteeni. Selasin ja selasin. Ensilukemalla ei löytyny oikein mitään. Ehkä siksi, kun ei oo viel talvi. Ja kuten Marikin kertoo, värit ei oikein kolahtanu.  Miäkin tykkään kesäväreistä enemmän.   Lopulta tuntui siltä, että pitää tehä sukat.

7-veikkasukat%20-10%20N.jpg

Teen aika vähän sukkia ja vielä vähemmän jostain ohjeesta.  Tää malli on minusta oikein nätti. Kuvio on kyllä samaa, jota jo talvella kokeilin erään iäkkään neulojan ohjeen mukaisesti. 

(Ja hei! huomatkaa häivähdys kansituolista, jonka ostin juuri Anttilasta. Oli ihan pakko ostaa tämmönen nostalgiatuoli, kun minulla oli pienenä mummon vanhempien mökillä tämmönen ja sit oli semmonen aikuistenkokonen mallikin. Minun isä oli tehny toisen niistä!)

Jostain syystä takaosa on kaikkein nätein. Toi kohta, missä kuvioneule ja joustinneule kohtaavat.  Minun mielestä. Lankaa kului 80g ja puikot 4, koko n.32.