Oiskohan nyt käyny niin, että ostin ihan ekan kerran jotain muuta, kun Novitan lankaa.Yllättynyt Tässä toipilaana ollessa iski ihan välttämätön tarve paksummille sukkapuikoille. Pyhkäisin paikalliseen käsityöliikkeeseen ja ostinkin 4 bambupuikot. Tietysti piti katella vähän ympärilleen, kun harvoin käyn. Alekorista löyty pehmeää punaista vauvalankaa ja värinsä puolesta iski silmään noi kaks limeä kerää. Limestä meinasin virkata sitä ikuista tekemätöntä hommaa, eli hyllynvälipitsiä jääkaapin ja pakastimen/ yläkaappien väliin. Voishan siitä kyl tehä jotain ihan muutakin... Punaselle ei viel oo varsinaista käyttöä, mut oli niin halpaa; 1e kerä.

k%C3%A4sity%C3%B6liikkeest%C3%A4.jpg

Alla vielä lähikuvaa vanhasta farkkuliivimerkostani, jonka ostin kauan sitte kirppikseltä ja en raaski vieläkään heittää pois. Maalasin kylkiin tällaiset.

liivinmaalaus.jpg

Kuvat on vielä kiinnittämättä silittämällä. Valkosen kangasvärin käyttö värillisellä pohjalla on vähän hankalaa, mut tässä se on ihan ok, kun käytin niin hillitysti.  Isompina "läikkinä" se tuppaa vähän paistamaan liikaa silmään, kuten aiemmassa kassinmaalauksessani.

Nyt pitää lähteä pihalle selvittelemään päätä, kun otin nimittäin 2 tunnin päiväunet ja näin kaiken maailman järjettömät unenpätkät. Unitutkija vois mennä päästään pyörälle minun kanssa.Jalka suussa