Ei yhtään kauan kestäny tämän tyynyn valmistuminen. Näillä mainhan se tuli tehtyä, mut nyt vasta sain sisätyynyn laitettua ja sauman ommeltua kiinni. Pörrö on pehmeää alkuperäistä Tangoa ja sen seurana on neulottu jotain. En ees muista mitä. Eli kahella langalla. 

Tein muistaakseni neljä tyynyä, joista yhen annoin pois. Loput 3 oli tarkotus antaa omille lapsille. Kahella ne on jo ollu käytössäkin.  Yksi lapsista ei oikein tyynyistä perusta ja taisi sen aika vahvasti mainitakin.  Minusta kyllä tuntuu, että kun joskus poika muuttaa kotoa, ja tulee äitiä ikävä, niin silloin on hyvä pistää poski pehmeää tyynyä vasten. Jalka suussaSilmäniskuItku

tiskir%C3%A4tti%20ja%20tyyny%20-10.jpg

Pinkki tapaus on tiskirätti nimettömästä puuvillalangasta. Malli on samaa, kun vihreissä sukissa aiemmin.

Minulla on yhet miesten sukat ihan kesken, mut eilen osu silmiin niin ihanaa lankaa omista varastoista, että piti alottaa Lacy Baktus.  Taisi lanka ja idea kohdata samanaikasesti, kun se aiheutti heti toimintaa. Nauru

Olen myös miettiny paperinarusta virkkaamista jo niin kauan, että eilen ajattelin vähän katsastella narutilannettani. Väänsin yhen epämääräsen vyyhdin esiin ja päätin kattoa mitä tulee. Ensinhän se piti keriä, koska oli niin sekanen. Pihapöydällä rassasin sen kanssa varmaan tunnin, kun eihän se liukas naru meinaa pysyä ees siinä kerällä!  Kärsivällisyys kesti loppuun asti, mut virkkaukseen asti se ei enää kestäny.

Tarjotinprojekti on hyvällä mallilla. Nyt pitäis vaan hankkia semmosta lakkaa, jolla vetäisin koko tarjottimen, ja joka ei tekis pahaa decoupage -taideteokselleni siinä keskellä.  Onko jollain jotian vinkkiä, vai marssinko vaan lakkakauppaan?