Nekku sai ystävänsä pieneksi jääneen hameen. Nekun mielestä hame pitää olla lyhyt. Tästä me ei aina olla ihan samaa mieltä. Leikkasin kuitenkin hameen alaosasta ainakin 10cm:n pätkän pois. Sitten muistin pitsivarastoni ja keksin laittaa hameen helmaan vielä väreihin sointuvan virkatun pitsin.   Siitä pituudesta tuli sitten vieläkin hieman väittelyä, mut eihän hametta oo pakko käyttää, jos ei haluu..... Ei saanu kuitenkaan poiskaan antaa, mikä on aina uhkaukseni, jos ei tunnu kelpaavan.

tuunattu%20hame%20001.jpg

Minusta tästä tuli oikein hyvä. Joskaan en kyllä ole itse käyttäjä.

Pieniä ajeluja on tehty kesän aikana muuallekin, kun Olavin linnaan. Käyty on mm. Kymin Ilmailumuseossa. Se on semmonen iso halli, jossa on vanhoja lentokoneita ja niihin liittyviä juttuja.

7.7.%20%289%29.jpg

Samalla reissulla tutustuttiin Kotkan Merikeskus Wellamoon.

7.7.%20%287%29.jpg

Luulin, että sielä on vaan kaikkea veneilyyn liittyvää, mut paikkahan olikin oikein mielenkiintoinen. Suosittelen. Sielä oli kaikkea mikä vähänkin liippas merta elinkeinona ja muutenkin, historiaa eri aikakausilta.  Ja tosi hyvä ruoka ravintolassa! Tosin muiden annokset ei ollu ihan niin nappiin...  Ja hei! Sielä oli melkein kylmä! Kannattaa mennä viilentymään.

Savonlinnan reissulla tuli käytyä myös Mikkelissä, Kenkäverossa, jossa kohtasimme tämän kierrätyspersoonallisuuden.

12.7.%20%2812%29.jpg

Hän näytti hieman yksinäiseltä. Onneksi löysimme hänelle myös ystävän Juvan Peukkuskilta.

Robotti.jpg