Pitkään suunnittelemani paperinarusta virkattu kassi päätyi nyt tällaiseen muotoon. Yllättynyt

paperinaruhattu%20-10.jpg

Siitä tuli hattu! Paperinaru oli tosi jäykkää virkata (todettu tosin jo verhoa virkatessani) ja päivässä ei huvittanu tehä kerrosta enempää.  Nyrkkiote koukusta ja hauis jumissa.  Joskus olen tosin kuullu, että kun narun kastelee, niin siitä tulee pehmeämpää.  Kokeilematta jäi. Tosivirkkaajat ei naruja pehmentele.Cool

Ohjetta ei ollu. Alottelin pienestä ympyrästä ja siitä sitte muokkautu kupuli. Tää on siitä hyvää "lankaa", että lopputulosta voi venytellä ja lytistellä mielensä mukaan, eli pienentää tai suurentaa.  Ajatus oli laittaa jotain helmiä tonne koristeeksi ja ehkä nauhaakin, mut jotenkin ne ei vaan taas ollu minun tyyliä.  Laitoin kuitenkin ton "mietelausahduksen" tohon kupeeseen. Ranteet voi olla ajoittain löysät, mut nuppia kiristää ajoittain.

Tosta käyttäjäkuvasta vielä, että on se aika outo juttu. En saa sille mitä än tehtyä. Firefoxin puolella siinä on ihminen ja explorerin puolella on karvanaama.  Joku lukitushan siinä nyt on, mitä en tajua.

Ammattikoululainen lähti tänää kouluun. Lukio ja peruskoulu alkavat huomenna. Huh huh. Hyvästi vapaa elämä.  Kello alkaa taas säädellä kaikkea. Minul on tää kk lomaa, mut eihän se samanlaista lomailua oo, kun on aikatauluja.