Tilattiin äipän kanssa silloin keväällä, vai talveako se oli, niitä helmiä yms. sieltä Esteriinasta.  No. Kumpikaan ei o saanu mitään tehtyä. Tänään lyötiin hynttyyt yhteen ja tehtii koruja oikein kimpassa. 

Tässä min aikaansaannos. 3 korvikset (norsu, sudenkorento ja helmi).  Tykkään helmikorviksista eniten, vaikka nyt onkin koekäytössä norsut.  Kaulakoru on tehty ketjusta, johon on "upotettu" matkalle puuhelmiä ja helmihattuja.  Puuhelmet ja koko alaosa norsuineen on jäännöstä yhestä risasta korusta, joka on jonkun tavaran seassa tullu meille.  Lisäksi tein "välittömään tarpeeseen" ton nilkkakorun.

koruja%20-10%20001.jpg

Sininen kangas tossa alla on välikuvaa tulevasta tyynystä. Keväällähän ajattelin tehä niitä sohvatyynyjä oikein reilusti. Tässä nyt ollaan. Haukkasin taas liian ison palasen. Tarkotus oli käyttää kaapissa pyörineitä virkattuja liinoja tyynyjen päälle jne. Jossain vaiheessa sain kankaat leikattua. Sit kun aloin sommitella liinoja siihen päälle, niin totesin, että ne on käsin ommeltava. Blääh.  Se se on nyt vähän kestäny. Tässä on vasta eka. Näitä nähdään valmiina varmaan vasta ens vuonna, jos ei joku ompeluvimma iske. 

Tässä vielä lähikuvaa korviksista.

koruja%20-10%20007.jpg

Edelliseen postaukseen oli tarkotus laittaa kuva saamastani aarrepussukasta. Sain sen ystävältä, jonka nurkissa pussi oli pyöriny "pölyyntymässä".  Hänen äiti oli tehny noille metalliverkoille jo alotusta ilmeisesti tauluista.  Kyllä näille käyttöä löytyy! Ennemmin tai myöhemmin. Nauru

Sain%20Leenalta.jpg

Onko muuten kellään mitään mallilinkkiä tämmösten paperinaruverkkotaulujen tekemisestä?

Ja toi karvanaama se vaan näkyy minulle täälä. Nyt näyttää siltä, et vika on tässä minun koneessa, kun muut näkee ilmeisesti ihmisen.  Selaushistoriakin on jo kerran tyhjennetty, mut sielä on nyt varmaan joku muu rasti väärässä paikassa. Olkoon sitte näin, jos kerran molemmat kuvat haluaa olla esissä.

EDIT: NYT MINULLA NÄKYY MOLEMMILLA SELAIMILLA IHKA OMA KUVA! JES! EN TIEDÄ MITÄ ON TAPAHTUNU, MUT JOS VUODATUKSEN TUKI-IHMISELLÄ ON JOTAIN TEKEMISTÄ ASIAN KANSSA, NIIN KIITOS!!