Vihdoinkin oli käyttöä näille 20mm:n puikoille!

sohva%20013.jpg

Annelin Käsityöt -blogia selaillessa sain kipinän taas tähä paperinaruun.  En tiiä uskallanko ääneen sanoa, mitä tästä kaavailen...  En oo ennen neulonu paperinarua, virkannu vaan vähän.  Ei millään pienellä projektilla kannata lähteä liikenteeseen... No verhoja suunnittelin olkkariin Nolostunut. Sielä on tietty 2 ikkunaakin!  Narut ei riitä samansävyisinä yhteenkään, mut yritän tehä jotain säätöjä. Lopputulos jää nähtäväksi. Siitä saattaa tulla myös vyyhdillinen paperinarua, eli lähtöpiste!

Työt lähestyy liian kovaa vauhtia. Maanantaina on eka työpäivä. Olen ollu kotona 2½ kuukautta sairas- ja kesälomineen päivineen.  Nyt ahistaa toi maanantai ihan kiitettävästi.

Mielessä on kaikenlaisia ideoita käsitöiksi, mut ei ne vaan jaksa toteutua.  Eilen sain lakattua kertaalleen vanhan rukinpyörän, jota kehittelin tähän malliin.

sohva%20012.jpg

Roikkumaan katosta. Nyt sielä on metallinväristä ketjua kiinnittimenä, mut se pitää vielä vaihtaa johonkin sopivampaan.  Jotain vois laittaa tuohon roikkumaankin, mut keksintö oottaa vielä keksiintymistään.

Rukinpyörästä tuli mieleen vanha (onko vähintään 10v vanha?) verhoprojektini. Virkkasin välipitsejä kappoihin innoissaan, kunnes into lopahti. Pitäis kaivaa virkkaukset taas päivänvaloon, että mitä niistä vielä puuttuu. Alkukesän kangasvärimaalailuissakin niitä muistelin, kun näin silityskuvissani isot olkilyhteet. Nehän kävis niihin verhokappoihin myös loistavasti. Nyt ei puutu enää kun ne kapat.Jalka suussa

Loppuviikosta ois synttärinviettoakin, ja pitäis ehkä jotain leipoa ja ainakin siivota. Olkkari on kivassa jamassa, kun uuen sohvan puolinen huone on siivottu ja toinen puoli oottaa. Vanha sohva nimittäin on edelleen myös sielä. Noutaja ei o tullu hakemaan sitä. Nekku tekikin siitä heti majan. Miten lapsilla onkin toi majanrakennusvietti aina noin vahva?!

sohva.jpg

Käykääs kuuntelemassa tätä kivaa kantriversiota Aaveratsastajista. Jäi vähän päälle täälä päässä. Hymy