Aikamoista hellettä tänään taas.  Minusta se on kyl oikeastaan ihan kivaa, (ainakin kun olen lomalla) kun on kerran kesä.  Nekun kanssa nukuttiin yö asuntovaunussa  pihalla.

Aamulla pelättiin, että sataako, kun säätiedot oli niin ennustanu.  Ei satanu. Me käytii nimittäin heppailemassa täälä.  Miä kyl pelkään hevosia, eikä Nekkukaan oo juurikaan niihin tutustunu. Korkeintaan jotain talutusratsastusta huvipuistoissa yms. 

Ensin haettiin (siis miä olin vain katselija ja paparazzi) heppa laitumelta. Harjailtiin ja satuloitiin. Nekku sai olla koko ajan mukana. Alussa hänkin pelkäsi ja arasteli, mut lopussa jo oli selvästi rohkeampi, kun rituaali toistui toisin päin. Ratsastus sujui hyvin, ensin taluttaen, sitte vähä yksinkin. Onneks oli rauhallinen heppa. Äitikin rauhoittui.Nolostunut Tekstistä varmaan näkee heppaihmiset heti, et tää selittäjä ei tiiä mistään mitään!

Poislähteissä piipahettii vielä Strutsitilallakin.

Valmistunu on myös yhet isohkot sukat. Ohje Novita 2010 Talvi, malli nro:65. Lankana ei ollut 7-veikka, vaan Spektri.  Ei siis pistele.  Vartta en tehny niin pitkäksi, kuin ohjeessa, kun tää Spektri on kuitenkin vähä semmosta lörppäpörppää. Puoleen sääreen kuitenkin.  Lankaa kulu 200g. Puikot nro 4.

Spektrisukat%20-10%20N.jpg