Ei pitäis ylpistyä, mut tää työ on ollu yli vuoden tauolla ja nyt olen saanu siihen taas vähä edistystä.

14.8.2010.jpg

Aiempi vaihe näytti tältä.  Tykkään tosi paljo ristipistotöistä ja edistymiskuvia on kiva katella eri blogeissa.  Itellä tää on kuitenkin niin paljon kärsivällisyyttä syövää hommaa, että se tuntuu etenevän hiukan vain kerran vuodessa.Otsan rypistys

Paljon, paljon vielä puuttuu, mut positiivista on, että pääsin taas liikkeelle.  Vähä suuruudenhullu olen vissiin taas ollu tätä taulua tilatessani...  Nyt en oo viel ees uskaltanu avata uutta  Margaretha -lehteä. 

Ulkona on ollu terassin pöydällä hyvä pistellä, kun aurinko on menny vähä sivummalle. Naapuri on kyl ihmetelly, että mitä miä sielä oikein tussaan. Sillä oli hauskaa, kun se kuuli, että min pitää ottaa silmälasit pois, että näen jotain.   En oikeesti nää mitään pientä näperrystä lähietäisyydellä, jos pidän laseja päässä. Toisaalta  nään lähelle oikein hyvin ilman laseja. Kaukolasithan minulla onkin, mut en muista ennen näin pahasti sumentaneen. Kaupassa joutuu kattomaan tuoteselosteita ihan tosissaan.

Nyt taas hellettä pitelemään. Onneks ei paista aurinko. Hiostavaa on ja ukkostakin on ollu, mut ei taaskaan ihan täälä. Onneks.