Valittavina kolme vaihtoehtoa. Miä valitsin kaikki.
a) Uusi sivupohja; SivuSetti, kiitos! Vihannekset; löytyiskö tie mielikuvasta tekoihin, tie terveellisempään elämään. (?...)
b) täytetyt kesäkurpitsat (slurps ) Kuva ei ole täysin esteettinen, sorry.
3 kesäkurpitsaa halkaistaan ja koverretaan niihin uoma
paistetaan jauhelihaa, johon sekoitetaan koverrettu kurpitsojen osa silputtuna, sekä mausteita maun mukaan, sekä keitettyä riisiä (täysjyvä tietysti)
Kesäkurpitsojen pohjalle raejuustoa ja äsken mainittua täytettä, sekä päälle juustoraastetta.
Uuniin n.200 asteeseen n. puoleksi tunniksi.
c) alkoiko se terveellinen elämä jo? Pientä lykkäystä tai tasausta pitää ottaa, eli kielen mennessään vievä Mutakakku! (slurps, slurps )
KUVA KATEISSA.....
Ohjeen olen ottanu joskus muinoin netistä ja tein kakkuvuokaan, jolloin oli pilalla, kun jäi vuokaan kiinni. Nyt tein piirakkavuokaan. Ja tää on gluteeniton "kevyt"versio.
150g Keijua+juoksevaa Sunnuntaita sekaisin
2munaa
1,5dl Semper gluteenitonta jauhoseosta
2tl vaniljasokeria
½tl suolaa
4rkl tummaa kaakaojauhetta
3dl sokeria
Sekoitetaan aineet, laitetaan voideltuun (jauhotettuun) vuokaan, paistetaan 200 asteessa n.20 min. Keskiosa kuuluukin jäädä pehmeäksi.
Tarjoiluun kermavaahtoa, vaniljakastiketta, jäätelöä tms.
Tää vie NIIN kielen mennessään. Haaveilen tekeväni näitä foliovuokiin pakastimeen, josta otan niitä vieraiden tullessa, tai vähän muulloinkin...
Mutakakkua saa kaupan pakasteestakin, ja sekin on ihan hyvää.